skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  brokeri u osiguranju

  Brokeri u osiguranju imaju jedinstven zadatak: da vam pomognu, da vas edukuju i da vam pruže podršku. Činjenica je da je osiguranje usluga koja je svima potrebna, bez obzira na to zbog čega ga koristimo. Da li da osiguramo naš posao, imovinu ili možda obezbedimo sebi i svojoj porodici lakši i sigurniji život.

  Uprkos tome, osiguranje je i dalje nešto na šta se odlučujemo pod prisilom. Gotovo da ne postoji osoba koja se lako i brzo odlučuje za polisu osiguranja – iako postoji milion ljudi koji su se barem jednom u životu našli pred teškim porodičnim, zdravstvenim ili poslovnim odlukama.

  Kada, napokon, donesete odluku da se osigurate, postavlja se pitanje kako izabrati polisu koja će ispuniti vaša očekivanja i pružiti vam odgovarajući podršku. Ako ranije niste koristili usluge osiguranja, biće vam potrebno mnogo vremena da istražite aktuelnu ponudu. Čak i kada uložite svoje vreme, uvek ostaje doza nesigurnosti da li ste doneli pravu odluku – a teško da možete biti sigurni ukoliko niste imali dodira sa uslugama osiguranja.

  Najlakši put je da konsultujete brokere u osiguranju, a evo i zašto

  Brokeri u osiguranju štede vreme i novac – brokeri u osiguranju su kvalifikovani stručnjaci čiji je osnovni cilj da vam obezbede osiguranje koje će vam u potpunosti odgovarati. Njihovo čvrsto profesionalno iskustvo je nešto na šta se možete osloniti ukoliko vam je potreban savet u vezi sa tipom osiguranja koje želite. Odabirom ličnog brokera uštedećete ne samo vreme koje biste potrošili na istraživanje, već i novac – jer uz njegovu asistenciju nećete doneti pogrešnu odluku.

  Brokeri u osiguranju rade u vašem interesu – možda se čini da je glavni cilj svakog brokera što bolja naplata provizije i polisa, ali verujte da je to daleko od istine. Osnovni cilj svakog brokera jeste da sa svojim klijentom razvije partnerski odnos koji se temelji na međusobnom poverenju. Brokeri su svesni činjenice da je odabir osiguranja emotivno veoma teška odluka za njihove klijente. Svojim savetima, podrškom i proaktivnim pristupom svakom klijentu nastoje da smanje potencijalne rizike i obezbede rešenje koje je za klijenta najpovoljnije.

  Brokeri u osiguranju su uvek na izvoru informacija – činjenica je da živimo u informacijskom dobu koje sa sobom donosi zazove kakvi se nisu mogli ni zamisliti pre 30 ili 50 godina. Pošto ne možete istovremeno da se bavite svojim poslom i porodicom i da vodite računa o najnovijim informacijama, idealno rešenje je da angažujete brokera. Brokeri su u stalnom kontaktu sa mnogobrojnim profesijama i industrijama i na tragu su vodećih trendova u savremenom poslovnom svetu. To im omogućava da imaju pravu informaciju i da vam ponude najaktuelnije usluge i rešenja, poput sajber zaštite.

  Brokeri u osiguranju sve svoje vreme podređuje vama – osim toga što rade kao posrednici između vas i osiguravajućeg društva, brokeri često nastupaju i kao vaši lični zastupnici. Ovo je naročito bitno ukoliko dođe do nepovoljnih okolnosti i do događaja koji prouzrokuju štetu vašem poslu, porodici ili zdravlju. Mogućnost da se oslonite na brokera u stresnim i kriznim trenucima imaće veoma pozitivan uticaj na vaš lični i poslovni život.

  Brokeri u osiguranju su siguran i bezbedan izbor – da bi neko mogao da se bavi posredovanjem u osiguranju, neophodno je da poseduje odgovarajuću licencu Narodne banke Srbije. Licenca je potvrda da je bezbedno angažovati određenog brokera i da će on svoj posao obavljati isključivo u vašem interesu. Pored toga, brokeri neprestano usavršavaju svoje veštine i znanja na redovnim mesečnim i godišnjim obukama, seminarima i treninzima, čime se dodatno smanjuje rizik od pogrešnih informacija ili rešenja.

  Razmislite samo: da li vaš život, vaša porodica ili vaš posao zaslužuju da ih prepustite na milost i nemilost okolnostima? Da li ćete provesti ostatak života u strahu da će vam se nešto dogoditi a nećete imati iza sebe adekvatnu zaštitu i podršku da pomognete vašim najmilijima?

  Nemojte se kockati – vaša sigurnost i bezbrižnost vaše porodice nemaju cenu. Kontaktirajte naše brokere u osiguranju i raspitajte se na koji način ćete najbolje zaštititi ono do čega vam je najviše stalo.

  Back To Top