skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  prodavci osiguranja

  Kada se konačno odlučite da ugovorite polisu osiguranja, obično idete kod prodavca.

  To je logičan izbor – ko drugi može da vam pomogne nego prodavac osiguranja? Međutim, njihova pomoć često nije kompletna. Prodavci osiguranja se razumeju u osiguranje i umeju da vam prenesu suštinu polise, ali postoje stvari kojima ne posvećuju mnogo pažnje.

  Sitna slova.

  Mnogo procenata.

  Rate u evrima.

  Previše stručnih termina.

  Zato imate osećaj da sa prodavcima osiguranja nikada ne znate na čemu ste. Oni će vam uvek ponuditi odgovarajuću polisu osiguranja. Ali, prodavci osiguranja često nisu samostalni u razmišljanju. Jer, ne misle samo na ono što je dobro ZA VAS, već misle i na interese osiguravajuće kuće koju zastupaju. I pošto su rastrzani između dve sasvim različite strane, ne mogu da donesu odluku koja će vam 100% ići na ruku.

  Zato ste pravi srećnik ako ste naišli na brokera!

  Brokeri, sa druge strane, ne rade za osiguravajuće kuće. Tačnije, oni rade za VAS. Oni imaju pred sobom ponude svih osiguravajućih kuća – ali vam ne prodaju nijednu. Nemaju “miljenike” među polisama. Nemaju interes da favorizuju jednu polisu preko druge.

  Njihov jedini interes je – da vi izađete sa pravom polisom!

  Brokeri rade “prljav” posao. Čitaju svaku polisu. Traže nedostatke. Traže “rupe”. Vode vas kroz zapetljani i često dvosmisleni jezik osiguranja. Rešavaju rebuse i začkoljice.

  Zašto to rade?

  Sa jednim ciljem: da VI dobijete pravo pokriće!

  Brokeri će uštedeti vaše vreme, jer će proći kroz svaku polisu da bi pronašli onu koja vam najviše odgovara. Pokazaće vam koje su prednosti polise i upozoriće vas na nedostatke nekih drugih.

  Znate sva ona sitna slovca na ugovoru? E, to će oni čitati i tumačiti za vas. Neće govoriti terminima koji će vas zbuniti. Govoriće vašim jezikom – jer se, zapravo, sve ovo vrti oko VAS, ne oko njih.

  Imati nekog ko je na vašoj strani znači mnogo. Naročito ukoliko dođe do naplate štete. I tada će broker biti na vašoj strani – pomoći će vam da brže dođe do naplate i da osiguravajuća kuća poštuje ugovor koji ste potpisali. (Nažalost, dešava se da “pogreše” kod obećanih procenata, pa vam umesto %5 isplate %1!)

  Broker glavu čuva

  A, bogami, i novce! Nećete pogrešiti ako im se obratite: njihova stručnost, analitičnost i nepristrasnost će vas zaštititi od loših polisa.

  Broker će vas:

  • edukovati o vašoj situaciji i rizicima kojima ste izloženi
  • uputiti u najjednostavnije i najefikasnije rešenje za pokriće vašeg rizika
  • upozoriti na ograničenja polise
  • voditi ka pravom i sigurnom rešenju za osiguranje

  Nisu ni svi brokeri isti, čak i ako se predstavljaju tako. Kako da znate koji je pravi a koji se samo pretvara? Lako – kliknite ovde i zakažite besplatan razgovor.

  Back To Top