skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  CFO

  Kao finansijskom direktoru, poverena vam je jedna od najvažnijih pozicija u firmi – a sa time ide i visok stepen odgovornosti.

  U praksi, vi ste zaduženi za pronalaženje i ugovaranje polise, procenu štete, analizu statistike šteta kao i za sve prateće aktivnosti koje, zapravo, i ne spadaju u opis vaših zaduženja. Zato je dobro da razmislite o angažovanju posrednika u osiguranju.

  OSTAVITE PODATKE I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  Upoznajte nas sa vašom situacijom

  Pomoći ćemo vam da razumete vašu trenutnu poziciju iz perspektive upravljanja i transfera rizika, predstavljajući vam tumačenje statistike šteta i potencijalne rizike vezane za ekonomsku aktivnost.

  Pomoći ćemo vam da razumete prednosti i nedostatke pojedinih rešenja, da biste lakše mogli da donesete odluku koja će oblikovati budućnost vaše kompanije.

  Možemo preporučiti rešenje za koje smatramo da će odgovarati vašim potrebama ili možemo stupiti u pregovore sa osiguravajućim kućama o posebnim uslovima.

  Nakon potpisivanja polise osiguranja, vodimo računa o svim operativnim aspektima polise – štedimo vam vreme i novac koje biste potrošili na direktan kontakt sa osiguravačima.

  U zavisnosti od potreba i profila kompanije, posrednik će preporučiti adekvatno rešenje koje će zadovoljiti potrebe za osiguranjem, uz održavanje finansijske optimizacije preduzeća.

  Posrednici će uraditi optimizaciju trenutne strategije i ponuditi set mera koji će:
  • dugoročno zaštititi bilans firme
  • prebaciti odgovornost za firme ili vas kao pojedinca na treće lice (osiguranje)
  • obezbediti siguran i brz način naplate štete
  • optimizovati troškove osiguranja
  • pojednostaviti komplikovane procedure vezane za ugovaranje osiguranja, jezik osiguranja i procedure naplate štete

  Budućnost se planira SADA. Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete svoje idealno rešenje.

  Back To Top