skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  HR

  Vaša primarna briga nije samo regrutovanje i procenjivanje potencijalnih zaposlenih, već i rad na poboljšanju uslova rada.

  Međutim, često ulazite u nesuglasice sa menadžmentom u vezi sa tim šta su benefiti koje će zaposleni ceniti i vrednovati. Najbrži odgovor na to pitanje dobićete ako angažujete posrednika u osiguranju.

  OSTAVITE PODATKE I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  Upoznajte nas sa vašom situacijom

  Pomoći ćemo vam da razumete vašu trenutnu poziciju iz perspektive upravljanja i transfera rizika, predstavljajući vam tumačenje statistike šteta i potencijalne rizike vezane za ekonomsku aktivnost.

  Pomoći ćemo vam da razumete prednosti i nedostatke pojedinih rešenja, da biste lakše mogli da donesete odluku koja će oblikovati budućnost vaše kompanije.

  Možemo preporučiti rešenje za koje smatramo da će odgovarati vašim potrebama ili možemo stupiti u pregovore sa osiguravajućim kućama o posebnim uslovima.

  Nakon potpisivanja polise osiguranja, vodimo računa o svim operativnim aspektima polise – štedimo vam vreme i novac koje biste potrošili na direktan kontakt sa osiguravačima.

  Ukoliko se odlučite da svojim zaposlenima poklonite nešto što je zaista važno, naši posrednici u osiguranju će vam predložiti paket usluga koji će vašim zaposlenima omogućiti sigurniji i zadovoljniji život.

  Trenutno su među najcenjenijima na tržištu benefiti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje pomaže zaposlenima:
  • da se osećaju sigurnije (jer znaju da imaju stručnu medicinsku pomoć u svakom trenutku)
  • da efikasnije dođu do rešenja u slučaju zdravstvenih tegoba (što smanjuje trajanje bolovanja i odsustvovanja sa posla)
  • da svojoj porodici omoguće brži pristup zdravstvenim ustanovama (zahvaljujući mreži zdravstvenih ustanova kojima se mogu obratiti)
  • da imaju pristup specijalističkim pregledima bez višemesečnog čekanja
  • da, zahvaljujući redovnim sistematskim pregledima uključenim u polisu DZO, na vreme otkriju i zaleče ozbiljna oboljenja

  Mi čitamo sitna slova za Vas! Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete svoje idealno rešenje.

  Back To Top