skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  inovativna rešenja

  Inovativna rešenja u osiguranju nastaju kao odgovor na sve bržu transformaciju tradicionalnih modela poslovanja. Promene su, u nekim slučajevima, drastične. Pođimo od toga da se većina segmenata vezana za današnje poslovanje obavlja se preko interneta. Imamo brži i jednostavniji pristup informacijama. Munjevito se povezujemo sa saradnicima i klijentima širom planete. Olakšan nam je pristup bankarskim i administrativnim uslugama. Svi radimo ono što volimo i, što je najvažnije – svi smo apsolutno bezbedni.

  Zvuči nestvarno, zar ne?

  Nažalost – jeste.

  Inovativna rešenja – ključna tačka u borbi protiv rizika

  Opasnosti od gubitka ili krađe podataka, od sajber iznuda, zloćudnog softvera ili neispravnog programa nisu nimalo naivne. Premeštanjem poslovanja u sajber prostor naše informacije postale su još ranjivije. Niko vam ne može garantovati da vaša firma neće biti sledeća meta hakerima. Ukoliko do toga i dođe, posledice mogu biti nesagledive.

  Budžet vaše firme je prvi na udaru. Samo najveće kompanije poput Yahoo!-a i Amazon-a mogu preživeti sajber napade. Nekoliko desetina hiljada malih i srednjih kompanija se svake godine ugasi upravo zato što ne mogu da pokriju materijalne troškove nastale usled sajber napada.

  A zamislite tek šta će se dogoditi sa reputacijom vaše firme kada vaši klijenti i korisnici budu saznali da je vaša kompanija bila meta sajber napada. Nije ni čudo zašto se ćuti o pravim podacima.

  Na meti ste, a da to i ne znate.

  Ali, bez brige. Mi smo taj problem uočili na vreme i pronašli smo rešenje koje će vam pomoći da sačuvate bezbednost svoje kompanije na internetu. Ugovaranje polise IT osiguranja od sajber bezbednosti omogućiće vašoj firmi da:

  • lakše prebrodi finansijske troškove sajber napada
  • finansijski osigura troškove marketinških i promotivnih kampanja u cilju vraćanja ugleda kompanije posle napada
  • zaštiti kompaniju od IT tužbi od strane klijenata

  Inovativna rešenja su temelj strategije upravljanja rizicima

  Postoji dovoljan broj razloga zašto bi trebalo da razmislite o IT osiguranju za vašu firmu. Kada niste pokriveni odgovarajućom polisom, vaše poslovanje visi o koncu jer morate neprestano da balansirate između rizika i sigurnosti. Možda u ovom trenutku ne razmišljate o opasnostima sajber napada, ali ne budite sigurni da vas niko ne posmatra. Dovoljan je samo trenutak nepažnje koji će pokrenuti lavinu novih problema.

  Zato ne čekajte da se napad dogodi – reagujte na vreme. Zaštitite ono što vam je važno. Za više informacija posetite www.itosiguranje.rs.

   

  Back To Top