skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Intelektualne usluge

  Iako su greške neminovne – a ponekad i teško predvidive – u slučaju kompanija čija se ponuda temelji na specijalističkim, konsultantskim i ekspertskim uslugama greške su povod za pozivanje na odgovornost.

  Vaše poslovanje se ne oslanja na fizički proizvod, već na uslugu koja je, u mnogim segmentima, specifična. Osnovna razlika je u tome što niste izloženi materijalnom riziku od prekida rada ili oštećenja na samom proizvodu ili imovini. Međutim, vaše poslovanje izloženo je riziku od opšte i profesionalne odgovornosti.

  OSTAVITE PODATKE I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  Upoznajte nas sa vašom situacijom

  Pomoći ćemo vam da razumete vašu trenutnu poziciju iz perspektive upravljanja i transfera rizika, predstavljajući vam tumačenje statistike šteta i potencijalne rizike vezane za ekonomsku aktivnost.

  Pomoći ćemo vam da razumete prednosti i nedostatke pojedinih rešenja, da biste lakše mogli da donesete odluku koja će oblikovati budućnost vaše kompanije.

  Možemo preporučiti rešenje za koje smatramo da će odgovarati vašim potrebama ili možemo stupiti u pregovore sa osiguravajućim kućama o posebnim uslovima.

  Nakon potpisivanja polise osiguranja, vodimo računa o svim operativnim aspektima polise – štedimo vam vreme i novac koje biste potrošili na direktan kontakt sa osiguravačima.

  Angažovanje posrednika u osiguranju će vam pružiti uvid u neke od specifičnih programa osiguranja kojima možete preduprediti pomenute rizike.

  Kada imate siguran materijalni resurs na koji se možete pozvati ukoliko dođe do utvrđivanja grešaka i propusta u vašem poslovanju, moći ćete ne samo mirnije da “prođete” kroz izazove ove teške situacije, već i da sačuvate vaše poslovanje i poslovnu reputaciju.

  Mi čitamo sitna slova za Vas! Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete svoje idealno rešenje.

  Back To Top