skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  IT usluge

  Ne možete više da pobegnete od goruće teme o sajber bezbednosti. Svaki vaš korak u sajber prostoru može dovesti do nepopravljive štete – po vas lično, a i po vašu kompaniju.

  Brojevi kreditnih kartica, podaci iz lične karte, podaci o mestu i adresi prebivališta, pa čak i finansijski izveštaji jesu informacije koje vama možda ne znače mnogo. Nažalost, za nekoga će baš ovi podaci postati veoma laka meta, pošto je mogućnost da ste ih zaštitili gotovo minimalna.

  OSTAVITE PODATKE I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  Upoznajte nas sa vašom situacijom

  Pomoći ćemo vam da razumete vašu trenutnu poziciju iz perspektive upravljanja i transfera rizika, predstavljajući vam tumačenje statistike šteta i potencijalne rizike vezane za ekonomsku aktivnost.

  Pomoći ćemo vam da razumete prednosti i nedostatke pojedinih rešenja, da biste lakše mogli da donesete odluku koja će oblikovati budućnost vaše kompanije.

  Možemo preporučiti rešenje za koje smatramo da će odgovarati vašim potrebama ili možemo stupiti u pregovore sa osiguravajućim kućama o posebnim uslovima.

  Nakon potpisivanja polise osiguranja, vodimo računa o svim operativnim aspektima polise – štedimo vam vreme i novac koje biste potrošili na direktan kontakt sa osiguravačima.

  IT osiguranje nije prvo rešenje za kojim treba da posegnete, ali jeste jedna od mogućih opcija ukoliko dođe do sajber incidenta. Kada se suočite sa velikim finansijskim i profesionalnim gubicima, treba će vam snažna podrška da biste nastavili dalje.

  Zbog složenosti prirode sajber incidenata i mogućih posledica koje mogu nastati usled nekog sajber incidenta, kreirali smo sajt posvećen isključivo ovoj vrsti proizvoda. Na adresi itosiguranje.rs naći ćete informacije o:
  • Vrstama sajber rizika
  • Prevenciji sajber rizika
  • Savete kako da tradicionalni biznisi iskoriste prednosti sajber osiguranja
  • Polisama sajber osiguranja prilagođenim kako vašem biznisu, tako i specifičnoj situaciji u sajber svetu

  Mi čitamo sitna slova za Vas! Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete svoje idealno rešenje.

  Back To Top