skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  koliko poznajete sajber rizike

  Koliko poznajete sajber rizike može mnogo toga reći o vama. Na primer, da li ste oprezni i odgovorni. Ili ste možda nedovoljno informisani. A možda ste i ubeđeni da se tako nešto ne može desiti vama.

  Da li automatski čuvate pristupne podatke za elektronsku poštu? 

  Da li ste znali u čemu je razlika između “http://” i “https://” oznake koja stoji ispred URL adrese? Mislite da je bezbedno koristiti “otvorene” Wi-Fi mreže na javnim mestima za razmenu poverljivih podataka i plaćanje računa? Ako niste sigurni da znate odgovore na ova pitanja, zašto ne biste testirali svoje znanje uz pomoć našeg kviza?

  Izabrali smo 10 najvažnijih pitanja iz oblasti sajber bezbednosti koja čekaju vaš odgovor. Ali, pažljivo – samo je jedan tačan!

  Cilj nam je da vam skrenemo pažnju na sve rastući problem sajber bezbednosti. To nisu stvari koje se dešavaju u holivudskim filmovima. Mete najčešće nisu velike državne institucije, već pojedinici, poput vas.

  Kakve veze ima osiguranje sa tim koliko poznajete sajber rizike?

  Zašto bi neko “upao” na vaš nalog? Zato što može jer ste poput većine internet korisnika koji samo “kliknu” na ključić u desnom uglu trake za pretraživanje njihovog brausera da bi automatski sačuvali šifru. I ne samo to – šta je sa sitnicama koje na prvi pogled deluju bezazleno i bezbedno, poput lažnih SMS i i-mejl poruka da ste osvojili nagradu u Samsungovoj nagradnoj igri ili da ste dobili glavnu premiju na loto-u?

  Ne možemo više okretati glavu od sajber rizika, jer se ne tiču samo IT industrije već svih korisnika na mreži. Danas je postalo veoma važno koliko poznajete sajber rizike. U svakom trenutku postoji verovatnoća da će se sledeći sajber incident dogoditi u vašoj neposrednoj blizini. A posledice mogu biti nesagledive.

  Proverite svoje znanje i saznajte nešto novo o sajber bezbednosti. Ne čekajte da se nešto dogodi da biste reagovali jer tada je prekasno i preskupo. Uvek možete kontaktirati i naše brokere za osiguranje koji će vas detaljnije uputiti u specifičnosti osiguranja od sajber bezbednosti. I obavezno javite kako ste prošli na kvizu!

  Kviz možete uraditi ovde.

  Back To Top