skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Poverenje je naša najveća vrednost. Fokusirani smo na izgradnju dugoročnih partnerskih odnosa sa svojim klijentima. Zato mnogo vremena ulažemo u komunikaciju sa našim klijentima – i što je najvažnije, mi nismo ti koji pričaju. Mi smo tu da saslušamo, jer nam to omogućava da pravilno razumemo sve specifičnosti klijentovih poslovnih aktivnosti.

   

  Prepisivanje gotovih, tipskih rešenja ne može rešiti nijedan problem. Zašto? Zato što su čak i naizgled identični projekti zapravo različiti, jer se temelje na različitim pravilima, pretpostavkama ili na različitom nivou prihvatanja rizika. Zato se trudimo da razumemo kompaniju iz perspektive njihovih vlasnika i isključivo na toj osnovi razvijamo specifična rešenja i programe osiguranja.

  Iako neophodno, zaključenje ugovora o osiguranju za nas nije cilj sam po sebi. Mi ne prodajemo polise osiguranja, već ulažemo svoju profesionalnost, stručnost, brojne kontakte i resurse da našem klijentu prenesemo prave zaključke i stvorimo najpovoljnije mogućnosti. Naša rešenja su sveobuhvatna, jer ih razvijamo zajedno sa klijentom i kreiramo isključivo prema njegovoj meri.

  Osim toga, klijentu pomažemo u donošenju odluke o potrebnoj zaštiti od rizika koji mu prete, upoređujemo i procenjujemo ponude osiguranja u odnosu na pokriće, premiju, kreditni rizik, reputaciju osiguravača i pružamo sveobuhvatnu uslugu pre, za vreme i nakon sklapanja ugovora o osiguranju.

  Kao predstavnik klijenta, delujemo u njegovo ime i u njegovu korist. Stoga preuzimamo i odgovornost za celokupan proces sprovođenja dogovorene politike upravljanja rizicima od koncepta, preko poziva na tender za različite vrste osiguranja, sve do najbitnijeg segmenta – upravljanje štetama i procenom efikasnosti sprovedenih rešenja.

  Naš zadatak je da smanjimo stres i olakšamo klijentu da brže i efikasnije dođe do rešenja za svoj posao.

  Back To Top