skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Novi VIB sajt

  Kažu da svaki uložen trud mora doneti rezultate, pa evo jednog baš pred vama! U proteklom periodu, VIB tim je naporno radio da idejno osmisli, redizajnira i optimizuje svoje “online lice” kompanije, koje i vi sada možete videti u novom svetlu. Zadovoljstvo nam je da predstavimo novi VIB sajt!

  Unapređeno korisničko iskustvo

  Osluškujući potrebe naših (potencijalnih i trenutnih) klijenata, uvideli smo da su se one tokom vremena promenile. Sa razvojem tehnologije, porasla su očekivanja u smislu izgleda sajta, brzine pristupanja stranicama i generalno – kreatanja kroz stranice. Korisnici sada žele prijatno iskustvo pri poseti sajtu, intuitivno kretanje kroz njega, kao i lako pronalaženje najvažnijih informacija.

  Imajući sve to u vidu, zajedno sa našim saradnicima – web dizajnerima i developerima, razvili smo novi VIB sajt, koji ide u korak sa vremenom.

  Redizajn – samo vizuelna promena, ili nešto više?

  Prilikom osmišljavanja nove verzije sajta, pošli smo od korisničkog iskustva i jedno je “vuklo” drugo. Nije bilo dovoljno samo izvršiti reorganizaciju i napraviti bolju strukturu sadržaja, bilo je potrebno urediti i deo sajta koji svi vide. Zato smo odlučili da uradimo i redizajn, i da sajt dobije novi izgled, u skladu sa svetskim standardima.

  Novi VIB sajta

  Želeli smo čist, jednostavan dizajn koji je prijatan na oko, olakšava kretanje kroz sajt, a da je i dalje u skladu sa našim brendom.

  Optimizacija za različite uređaje

  Globalna povezanost doprinela je razvoju bržeg interneta, a sa njim i različitih prenosnih uređaja kao što su pametni telefoni i tableti. Želeli smo da se naš sajt podjednako dobro vidi sa bilo kog od njih! Pred vama je sada sajt u potpunosti optimizovan za mobilne uređaje, odnosno, “mobile first”, čime se nadamo da ćemo olakšati navigaciju i korišćenje sajta i sa tih “manjih” ekrana.

  Nadamo se da uočavate promenu i da vam se ona dopala. Ako želite više vesti od nas, možete nas pratiti na našoj zvaničnoj LinkedIn stranici, ili se prijaviti za naš Newsletter. Ukoliko vam je potrebno neko rešenje za osiguranje za vaš biznis, a niste sigurni odakle da krenete, VIB stručni tim vam može pomoći. Znate gde da nas nađete.

  Back To Top