skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  U “VIB” doo klijentima savetujemo koje su prednosti i nedostaci različitih vrsta osiguranja imovine, kao i šta je sve potrebno razmotriti u cilju umanjivanja rizika koji se mogu osigurati. Naš savet je baziran na osnovu praktičnog znanja o potrebama i izazovima u osiguranju imovine. Naš tim prepoznaje da pored toga što vam je potrebno osiguranje, potreban vam je i kvalitetan program za upravljanje rizicima. Naši iskusni stručnjaci će vas voditi kroz proces utvrđivanja rizika kojima je izložena vaša imovina i pomoći da definišete strategiju upravljanja i ublažavanja rizicima.

  Za uspešno dugoročno funkcionisanje jedne kompanije nisu važni samo kapital, znanje i kompetentni zaposleni. Neadekvatna zaštita od imovinskih rizika može imati finansijske posledice na bilanse vaše kompanije.

  Ugovaranjem polise osiguranja imovine obezbedićete zaštitu od različitih opasnosti kojima mogu biti izložene vaše poslovne prostorije, fabrike, nameštaj, zalihe, mašine i sva ostala oprema. Adekvatnim odabirom osiguravajućeg pokrića, koje je naš tim prilagodio specifičnim potrebama vašeg poslovanja, obezbedićete brzo ponovno uspostavljanje poslovnih aktivnosti i finansijsku izvesnost za vašu kompaniju.

  Naša rešenja

  Najnoviji blogovi

  Back To Top