skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Da li ste pažljivo razmotrili šta je neophodno kako bi vaš posao mogao da ostane aktivan, čak iako se desi neočekivani događaj koji bi prekinuo normalan rad? Ako niste – potrebno je da se raspitate o osiguranju od prekida rada.

  “Šta ako”...

  Šta ako je požar u vašem pogonu uništio deo opreme, pa ste morali da stvarite katanac na dva meseca dok nisu izvršene popravke? Da li je vaš posao dovoljno snažan da to preživi i vrati se u normalu? Da li biste u toj situaciji mogli da isplatite zaposlene ili platite rate kredita?

  Standardna polisa osiguranja imovine pokriva troškove za popravku opreme, dok vam osiguranje od prekida rada može nadoknaditi svu izgubljenu zaradu dok ste bili zatvoreni.

  “VIB” doo je pomogao mnogim kompanijama da zaključe odgovarajuće pokriće kako bi zaštitili svoje poslovanje ukoliko se desi nepredviđeno. Zašto biste dozvolili da vam bilo koji događaj poremeti poslovanje i miran san? Umesto da živite u strahu od nepoznatog, potražite savet naših stručnjaka.

  Vlasnici preduzeća imaju tendenciju da previde rizik prekida rada, naročito kada zauzmu stav “to se meni nikada neće dogoditi”.

  Mnoge kompanije koje pretrpe veliku štetu, prema našem iskustvu, nisu u stanju da nastave sa poslovanjem. U slučaju kada nemaju osiguranje prekida rada, kompanije ne mogu da nadoknade izgubljenu zaradu i da istovremeno ponovno uspostavljaju svoj posao. Postoje kompanije koje mogu nastaviti sa poslovanjem još neko vreme, ali je to samo privid uspeha i snage. Njihovo poslovanje se odvija pod velikim pritiskom zbog gubitka klijenata i smanjenje prodaje, jer nisu u stanju da pruže isti nivo usluge koju su imali pre štete. Zato se zapitajte kako bi vaš posao prošao ako sutra ne biste bili u mogućnosti da ostvarujete prihode.

  Naša rešenja

  Najnoviji blogovi

  Back To Top