skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Proizvodne usluge

  Ukoliko dođe do nezgode u kojoj šteta na vašoj imovini uspori ili onemogući dalje poslovanje, ostaje neizvesno da li ćete uspeti da se izborite sa gubicima ne prekidajući proizvodnju.

  Iako je šteta na imovini koja može nastati usled nepogode ili nesreće velika, još veća šteta može nastati usled rizika od prekida proizvodnje. Ako je proizvodnja suštinski deo vašeg biznisa i omogućava vam stabilno poslovanje i rast, šta se dešava kada dođe do zastoja ili prekida u proizvodnji?

  OSTAVITE PODATKE I ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

  Upoznajte nas sa vašom situacijom

  Pomoći ćemo vam da razumete vašu trenutnu poziciju iz perspektive upravljanja i transfera rizika, predstavljajući vam tumačenje statistike šteta i potencijalne rizike vezane za ekonomsku aktivnost.

  Pomoći ćemo vam da razumete prednosti i nedostatke pojedinih rešenja, da biste lakše mogli da donesete odluku koja će oblikovati budućnost vaše kompanije.

  Možemo preporučiti rešenje za koje smatramo da će odgovarati vašim potrebama ili možemo stupiti u pregovore sa osiguravajućim kućama o posebnim uslovima.

  Nakon potpisivanja polise osiguranja, vodimo računa o svim operativnim aspektima polise – štedimo vam vreme i novac koje biste potrošili na direktan kontakt sa osiguravačima.

  Ako nemate sigurnu rezervu koja bi vam u ovim trenucima pomogla da i dalje održavate poslovanje, pokušavajući da uporedo sanirate posledice štete, teško ćete moći sami da se izborite sa gubicima.

  Pored pomoći oko zaključivanja polise i obrade štetnih zahteva, angažovanje posrednika u osiguranju pomoglo bi vam i prilikom:
  • analize stepena rizika i osmišljavanja strategije upravljanja rizicima
  • uvođenja programa osiguranja i/ili optimizacije postojećeg programa
  • zaštite bilansa firme
  • uvođenja preventivnih mera i programa smanjenja rizika od štete

  Mi čitamo sitna slova za Vas! Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete svoje idealno rešenje.

  Back To Top