skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Konzumacijom sadržaja predstavljenog na vib.rs vi prihvatate ove Uslove korišćenja koji su na njemu navedeni. Na našem web-sajtu predstavljene su usluge koje nudi Društvo za posredovanje u osiguranju „VIB“ doo, kao i posebna sekcija “Blog” sa tekstovima o aktuelnim temama iz domena osiguranja i poslovanja.

  Autorska prava

  Tekstovi na našem web-sajtu delo su našeg stručnog tima, originalni su i ne smeju se prenositi delom ili u celosti bez date saglasnosti. Ukoliko dobijete odobrenje za prenošenje sadržaja, obavezno je da se linkuje na određeni tekst, koji je preuzet. Fotografije koje upotrebljavamo na sajtu su preuzete sa pojedinih servisa, gde su oslobođene autorskih prava.

  Odricanje od odgovornosti

  Blog kompanije „VIB“ doo objavljuje se u skladu sa temama iz oblasti našeg poslovanja i ne odražava stav zaposlenih u kompaniji. Njegov cilj je informisanje i upućivanje čitaoca u moguća rešenja poslovnih problema uz pomoć osiguranje. Tekstovi nemaju za cilj ubeđivanje niti zavaravanje čitalaca.

  Društvo za posredovanje u osiguranju „VIB“ doo ovim putem se odriče svim mogućih posledica koje se mogu javiti upotrebom sadržaja na sajtu vib.rs

  Back To Top