skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  Znamo da je teško osetiti entuzijazam zbog osiguranja. U najvećem delu, to je jedna od onih stvari koje kupujemo jer moramo, ne nužno zato što to želimo.

  Ali pitanje osiguranja i posedovanja pravog osiguravajućeg pokrića u slučaju štetnog događaja je od vitalnog značaja. Sve manje od toga može dovesti do trajnog zatvaranja vašeg poslovanja.

  Znamo da ne razmišljate o tome da samostalno radite svoje pravne poslove ili medicinske testove. Pa zašto bi vaše osiguranje bilo drugačije? Ono može biti podjednako važno u zaštiti onoga do čega vam je stalo. Upravo to je mesto gde broker u osiguranju može da pomogne.

  Ako do sada niste radili sa posrednikom u osiguranju, verovatno ste nesvesni mnogih koristi koje on može doneti vašem privatnom životu ili poslu. Kako bismo vaš život učinili lakšim, mi smo pripremili najbolje razloge za korišćenje brokera za sve vaše potrebe u osiguranju.

   

   

  Zašto vam je potreban broker u osiguranju?

   

  1. U sigurnim ste rukama: Brokeri su stručnjaci za osiguranje i upravljanje rizicima i mogu da vam pruže savete o osiguranju koje je vašem poslovanju zaista potrebno da opstane i napreduje – ne samo ono što mislite da će možda biti potrebno. Oni poznaju tržišta osiguranja i svesni su rizika sa kojima se suočavaju preduzeća svih vrsta, tako da možete biti sigurni da će osiguranje koje zaključite zaista zaštiti vaše poslovanje u slučaju štetnog događaja.
  2. Učinite svoj život jednostavnijim: Svi smo izgleda zauzetiji nego ikada, žestoko braneći gotovo svaki trenutak našeg slobodnog vremena. Važno je predahnuti s vremena na vreme, pa zašto onda provoditi sate svog dragocenog vremena tražeći pravo osiguranje za vas kada broker već temeljno poznaje tržište? Oni su proveli radne sate u razjašnjavanju polisa i razumevanju onoga što je zaista pokriveno, kako vi to ne biste morali da radite. Umesto toga, možete ići i čitati knjigu, igrati se sa decom, ili voziti bicikl.
  3. Lični pečat: Svi dobri posrednici u osiguranju obezbeđuju personalizovanu uslugu. Oni izdvajaju vreme da shvate vaše poslovanje i izgrade dugoročne odnose sa svojim klijentima. Nije neuobičajeno za brokeri obezbede tako dobru uslugu da uspevaju da zadrže klijente godinama – čak i decenijama. Ko može da garantuje takvu vrstu predanosti od računara, zar ne?
  4. Štedi vreme u momentu nastanka štete: Istraživanja pokazuju da proces rešavanja odštetnog zahteva sa osiguravačem može biti još veći stres nego incident koji je izazvao samu štetu! Niko ne želi taj stres, ali kada radite sa brokerom on će se nositi sa procesom nadoknade štete za vas, čime dobijate jednu stvar manje za brigu. Još bolje, ako koristite brokera statistički je verovatnije da će vaš odštetni zahtev biti plaćeni, i to na višem nivou. Haštag pobeda!
  5. Stalna stručnost: Nadovezujući se na raniju tačku da osiguranje nije previše zanimljivo za laika, ako sarađujete sa posrednikom u osiguranju, on će vas posavetovati u vezi sa najnovijim rizicima u nastajanju, koji utiču na vašu oblast poslovanja, jer su po prirodi posla dobro informisani i upoznati sa najnovijim proizvodima osiguranja na tržištu za zaštitu od njih
  Back To Top