skip to Main Content

IMATE PITANJA ZA NAS?

Kontaktirajte nas

Konsultujte se o svim vidovima osiguranja i zatražite najbolju ponudu za Vas

  zivotno osiguranje

  Nikada ne znate kada će vam zatrebati podrška. Bez obzira na to da li ste roditelj ili ne, da li ste na početku životnog puta ili ste zreli, da li vam je karijera stabilna ili ste u tranziciji između poslova, uvek je dobro imati plan B.

  Jedan od mogućih planova jeste ulaganje u polisu životnog osiguranja.

  Da li ste znali da preko 80% ljudi nikada ne odabere pravu polisu životnog osiguranja jer misli da je mesečna premija čak tri puta skuplja nego što jeste?

  Kako da minimalnim korekcijama mesečnog budžeta možete imati i za polisu životnog osiguranja?

  Možete li sami da odredite koja vrsta životnog osiguranja vam je potrebna ili vam je potreban savet stručnjaka?

  Da li postoji posebna pogodnost za samce, porodice u povoju, zrele porodice, stariju populaciju ili preduzetnike?

  Da bismo vam ponudili odgovore na ova i brojna druga pitanja, kreirali smo sajt posvećen samo životnom osiguranju.

  Kada se nađete u različitim životnim situacijama, vaš um razmišlja samo o jednoj potrebi – kako (se) zaštititi i povratiti sigurnost? Jedan od načina je polisa životnog osiguranja, koja će vam pružiti podršku bez obzira na vašu trenutnu životnu situaciju. Saznajte kako da kreirate sigurniju budućnost čak i u trenutnoj životnoj situaciji – upoznajte se sa vrstama životnog osiguranja, sa njihovim prednostima i nedostacima. Pronađite polisu po svojoj meri.

  Želite da predupredite potencijalne rizike od nepredviđenih okolnosti? Preporučujemo vam da isprobate kalkulator životnog osiguranja. Osmislili smo ga da bismo vam pomogli da izračunate koliko će novca biti potrebno vašoj porodici ili bližnjima ukoliko se vama nešto dogodi. Kalkulator je najjednostavniji način da saznate koliki su vaši trenutni troškovi života i koliko je novca potrebno da imate “u rezervi” ukoliko ste razbolite ili ne budete mogli da privređujete.

  Posebno nas raduje što ćete moći brzo i lako da zakažete besplatan termin za konsultacije. Na stranici sa kalkulatorom izaberite datum i vreme koji su vam najzgodniji da nas posetite. Rado ćemo odgovoriti na pitanja vezana za visinu premije, način plaćanja i vrstu osiguranja koja vam je potrebna da biste dobili maksimalnu zaštitu i planirali sigurniju budućnost.

  Jezik osiguranja ne mora biti komplikovan. Na našem sajtu upoznaćete se ne samo sa životnim osiguranjem i prednostima ugovaranja polise osiguranja, već i sa procedurom odabira ponuda i zaključenja polise. Naravno, tu je i blog na kojem ćete moći da pratite zanimljivosti i aktuelnosti vezane za životno osiguranje.

  Životno osiguranje je više od investicije. To je miran san za vas i vašu porodicu. Osmeh na licima vaših voljenih. Budućnost na koju možete da računate.

  Zato se informišite na vreme – pogledajte šta je životno osiguranje ili nas kontaktirajte.

  Back To Top